Over Help mijn Mac

Help mijn Mac is een jong bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in Apple producten. In 2011 is Help mijn Mac opgestart als alleen een reparatie bedrijf. In de loop der tijd is hier nog veel meer bij komen kijken. Ondertussen verkopen wij nieuwe maar ook gebruikte Apple producten, zorgen wij dat óók zakelijke klanten optimaal gebruik kunnen maken van hun Apple producten en bieden wij verschillende diensten zoals Cloud back-up en service contracten aan.Wij hebben een open reparatiewerkplaats zodat u altijd kunt zien waar uw apparaat terecht komt. Hierdoor komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Al het professioneel gewenste gereedschap hebben wij tot onze beschikking om ervoor te zorgen dat wij met de beste oplossingen en reparaties kunnen komen voor uw apparaat.

Organisatie
Wij zijn een kleine platte organisatie, hierdoor is er veel contact met de klant en weet u altijd met wie u gesproken heeft. Wel zo fijn als u nog meer vragen heeft en u gelijk geholpen wordt zonder dat u alles opnieuw hoeft uit te leggen.

Snelheid
Er is niks erger dan uw geliefde apparaat een lange tijd te moeten missen.Wij zorgen ervoor dat uw apparaat snel en vakkundig gerepareerd wordt.

Zakelijk
Onder de naam B2M-ICT bieden wij onze zakelijke klanten verschillende beheer diensten aan. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Inkoop/Verkoop
Wij verkopen alle nieuwe Apple producten die er op de markt te verkrijgen zijn. Deze zijn bij ons te bestellen en hebben een levertijd van 1 á 2 werkdagen. Wilt u dat wij de computer gelijk instellen zodat u er gelijk mee kunt werken? Dan kunnen wij gelijk de gewenste software installeren of uw email instellen. Wilt u een nieuwe computer bestellen en wilt u van uw oude Apple af, dan kunt u deze bij ons inwisselen. Wij kopen oude, maar ook defecte apparaten in. Heeft u hier interesse in? Neem contact met ons op om erachter te komen wat uw apparaat nog oplevert.

Wij bieden meer..
Help mijn Mac biedt meer service, klantvriendelijkheid en is snel en betrouwbaar. Wij gaan verder waar de andere (grote bedrijven) ophouden en dat scheelt u geld en tijd.
Kan uw apparaat niet gemaakt worden bij de concurrent? Wordt uw apparaat total loss verklaard? Bij ons niet! In de meeste gevallen zijn deze apparaten nog gewoon te repareren.