Garantie

 

Om er zeker van te zijn dat uw tevredenheid ook blijft na dat u de reparatie opgehaald heeft, bieden wij op elke reparatie en verkoop garantie.
Uw garantie gaat dus verder dan de deur bij Help mijn Mac. Wij geven drie maanden garantie op de geleverde diensten, onderdelen en producten. Dit garantietermijn gaat in op het moment dat uw apparatuur opgehaald, verzonden of op locatie gebracht wordt.

Controle:

Al de verrichte reparaties die de deur uitgaan bij Help mijn Mac worden grondig gecontroleerd op de juiste werking. Dit geldt ook voor de producten die wij verkopen. Deze worden geheel nagelopen en gecontroleerd zodat u er zeker van kan zijn dat u een goed werkend product krijgt.
Uitzonderingen:

Er zijn een aantal uitzonderingen op deze garantie regeling:

Reparaties waarbij vocht-, zand-, of bliksem schade aanwezig is. Tenzij anders vermeld.
De garantie op tweedehands verkoop producten kan afwijken van de standaard garantie regeling. Dit kan bij sommige producten langer zijn dan de standaard garantie regeling.
Wat als het niet werkt:

Als de apparatuur direct of binnen de drie maanden na aflevering weer (dezelfde) problemen geeft is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Wij zullen dan weer onderzoek gaan doen om de oorzaak te achterhalen.

Heeft u nog vragen over onze garantieregeling? Neem dan contact met ons op of kijk in de voorwaarde voor meer informatie.